Balaton Electric Scooter Tours Kft.

Iskolai programok > Osztálykirándulás

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

ÉLMÉNY KÖZPONTÚ OSZTÁLYKIRÁNDULÁS VESZPRÉM MEGYÉBEN 


Kedves Diákok!

Ha egy pörgős, fiatalos élményekben gazdag osztálykiránduláson szeretnétek részt venni, akkor a megfelelő szórólapot olvassátok. Eresszétek ki a gőzt nem hétköznapi eszközeinkkel, bújjatok buborékokba, járjátok végig a rejtélyek útját, ismerjétek meg egymás kreatív oldalát humoros helyzet gyakorlatainkon. Lőjetek célba, ugorjatok fejest ügyességi és logikai játékaink sűrűjébe, tapasztaljátok meg a spanyol életérzést mediterrán hangulatú zenés programunkkal és zárjátok a napot egy közös sütögetéssel a tábortűz mellett. Ja, el ne felejtsük, a nap folyamán még egy meglepetéssel is készülünk nektek!


Ha szeretnétek egy örök emléket a kirándulásról, megrendelhetitek vágott, szerkesztett, zenés videótokat is, melyet újra és újra megnézhettek majd az osztály találkozóitokon.Kedves Osztályfőnökök!

A B.E.S.T. csapata fő feladatának tekinti, hogy élményt adjon. Hisszük, hogy otthon, baráti körben, iskolában, vagy a munkahelyen, de a boldog, kiegyensúlyozott ember pozitív atmoszférát teremt maga körül. Aki önmagával elégedett, annak kevés konfliktusa van, mert környezetével szemben empatikusabb tud lenni. Vigyázat, a mosoly ragadós! Reméljük, hogy rendezvényeinken tovább tudjuk adni saját jókedvünket. Kovácsoljanak igazi, összetartó csapatot osztályaikból egy élmény dús nap segítségével!


Cserediákok érkezésekor, igény esetén angol és spanyol nyelven is meg tudjuk szervezni programjainkat. Nem üres frázis az, hogy mindenkit szeretettel várunk. Keressenek minket és a feltöltődés garantált.Helyszíneink:

Egy napos kirándulás esetén a bázisunk a veszprémfajszi szabadidőpark és a környező erdő.

Két napos programcsomagunk központja pedig a városlődi Iglauer Park.
Egy napos kirándulás programjai:

Találkozó a veszprémfajszi szabadidőparkban

Csapatok szervezése, csapatnév választás, csapat induló

Buborék foci, bubi-buli

Interaktív szituációs gyakorlatok a vidámság jegyében és ügyességi csapatépítő feladatok

Rejtélyek útja, íjászkodás, játékos quiz, meglepetés program, végül mediterrán hangulat tánctanulással és tábortűz.

A teljes programcsomag ára min. 30 résztvevő esetén 3 600Ft/fő

Kisebb létszámú osztály esetén keressenek minket, hogy árajánlatot adhassunk!

Igény esetén büfé rendszerű ebédet és /vagy a tábortűzhöz eszközöket, a szalonnasütéshez a szükséges alapanyagokat is biztosítani tudjuk. Erre vonatkozó kiegészítő ajánlatunkat kérjék elérhetőségeinken!

A programjaink, feladataink minden esetben alkalmazkodnak a diákok életkorához.

Lebonyolításukhoz díjmentesen min. 3 fő képzett animátort biztosítunk.

A napról készített szerkesztett, vágott, zenés videó pendrive adathordozón 15 000Ft.

Amennyiben két napra szeretnének velünk kirándulni, kérjük, keressenek minket, szívesen elküldjük egyedileg kalkulált árajánlatunkat!

 


Balaton Electric Scooter Tours Kft. | 30/340-6590, 30/954-7594 | Adatkezelési szabályzat (PDF) >> | Általános szerződési feltételek (PDF) >>