Élményelemeink

Bestorus 712

FEDEZD FEL AZ EMBERISÉG KÖVETKEZŐ OTTHONAKÉNT SZOLGÁLÓ, MÉG KIETLEN BOLYGÓT MIKÖZBEN FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT SZERZEL CSAPATODNAK, BARÁTAIDNAK AZ IZGALMAS ÉS KIHÍVÁSOKKAL TELI SZABADULÓS KALANDJÁTÉKUNKKAL.

labirintus

IGAZI CSAPATÉPÍTŐ ÉS MEMÓRIAFEJLESZTŐ GYAKORLAT, MELY SORÁN A TÖBBIEKKEL EGYÜTTDOLGOZVA KELL MEGTALÁLNOTOK A MENEKÜLŐUTAT A SZÁMOTOKRA LÁTHATATLAN LABIRINTUSBÓL. TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐJE A BESTORUS 712 KALANDJÁTÉKNAK.

menekülés a szigetekről

EGYMÁSRA HANGOLÓDÁST IGÉNYLŐ ÉS KREATÍV GYAKORLAT, AMI PRÓBÁRA TESZI A CSAPATOTOK ÖSSZEHANGOLTSÁGÁT ÉS KOMMUNIKÁCIÓS KÉPESSÉGEIT. TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ ELEME LEHET A BESTORUS 712 KALANDJÁTÉKNAK. NEKTEK MENNYI IDŐ LESZ MENEKÜLNI A SZIGETEKRŐL?

Bubi-Buli

HA ÖNFELEDT SZÓRAKOZÁSRA VÁGYSZ, EGY EXTRÉMSPORTOT SZERETNÉL KIPRÓBÁLNI BIZTONSÁGOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, VAGY A MOZGÁSKOORDINÁCIODAT FEJLESZTENI, A BUBIBULI A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS! TÖBB EZER ELÉGEDETT FELHASZNÁLÓNKBÓL LETT IGAZI BUBLIBULI FAN.

LÉZERHARC

A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁVAL FELSZERELKEZVE INDULHATSZ NEKI A BARÁTAID ELLENI VESZÉLY NÉLKÜLI KÜZDELEMNEK, AHOL VÉGRE BEBIZONYÍTHATOD, HOGY TE VAGY A LEGPONTOSABB LÖVÉSZ. A CSATÁT VÍVHATJÁTOK AKÁR 4 FŐS CSAPATOKBAN, VAGY TÁRSAK NÉLKÜL, MINDENKI MINDENKI ELLEN. 

AQUADANCE ÉS MINIDISCO

FERGETEGES HANGULAT, JÓ ZENÉK, KÖNNYEN MEGTANULHATÓ ÉS KÖVETHETŐ KOREOGRÁFIÁK, MOSOLYGÓS ANIMÁTOROK ÉS RÉSZTVEVŐK JELLEMZIK TÁNCOS PROGRAMJAINKAT. KICSIKNEK, NAGYOKNAK, VÍZBEN ÉS SZÁRAZFÖLDÖN EGYARÁNT

ÓRIÁS ÉPÍTŐ

EZ A BEST EGYIK LEGSŰRŰBBEN HASZNÁLT JÁTÉKA. AHÁNY HELYSZÍN, ANNYI ÉPÍTMÉNYHISZEN A SZÍNES RUDAKBÓL ELKÉSZÍTETT ALKOTÁSOKNAK CSAK A FANTÁZIA SZABHAT GÁTAT. ÉPÍTS HÁZAKAT, JÁRMŰVEKET, VAGY TALÁLD KI A JÖVŐ SIKERTERMÉKÉT!

NERF GALAXIS CÉLBALÖVÉS

GYEREKJÁTÉKNAK TŰNHET, DE NEM SZABAD PRÓBA NÉLKÜL ÍTÉLKEZNI! BÁRKI ARCÁRA SZÉLES MOSOLYT TUD CSALNI. A CÉLBALÖVÉS ÉLMÉNYÉT NYÚJTJA, MIKÖZBEN A BIZTONSÁGOT NYÚJTÓ SZIVACS LÖVEDÉKEK GARANTÁLJÁK, HOGY SENKI SE SÉRÜLHESSEN MEG! 

ÓRIÁS KOSÁR ÉS GIGA FOCI

KI NE ÉREZNE VÁGYAT ARRA, HOGY EGY 2,5 MÉTER MAGAS CÉLBA DOBJON EGY ÓRIÁSI, 80CM-ES KOSÁRLABDÁVAL, VAGY 1,5 MÉTERES LABDÁVAL FOCIZNI? ITT A NAGY LEHETŐSÉG! 

ELEKTROMOS KISAUTÓK

AUTÓPARKUNK MINDEN DARABJA EGYÉNILEG IS IRÁNYÍTHATÓ, DE SZÜLŐI TÁVIRÁNYÍTÓVAL IS RENDELKEZIK. NEHÉZ ELDÖNTENI, HOGY A KICSIK, VAGY A CSILLOGÓ TEKINTETŰ FELNŐTTEK ÉLVEZIK JOBBAN A KÖZÖS JÁTÉKOT. AZ AUTÓINKAT 25KG-IG HASZNÁLHATJÁK A GYEREKEK

LEHETETLEN HAJSZA

VERSENYPÁLYÁT ÉPÍTENI IZGALMAS, KÜLÖNÖSEN, HA A FIZIKA TÖRVÉNYEIT LÁTSZÓLAG MEGHAZUDTOLVA SZÁGULDÓ AUTÓ AZ ÁLTALAD MEGÁLMODOTT ÉS ÉPÍTETT HULLÁMVASÚT SZERŰ PÁLYÁN HALAD. 

ÓRIÁS DARTS ÉS ÍJÁSZAT

CÉLBA DOBNI KORTÓL FÜGGETLENÜL MINDENKI SZERET, EZT AZ ÉLMÉNYT CSAK FOKOZZA A 2 MÉTERES DARTS TÁBLA, AMIRE AKÁR ÍJJAL IS LŐHETSZ.

SZIVÁRVÁNY SZIGET

AZ 1-6 ÉVES KORÚ KISGYERMEKET FOGLALKOZTATÓ JÁTSZÓHÁZUNBA GARANTÁLTAN BIZTONSÁGOS ÉS ÁLTOZATOS JÁTÉKOKKAL, EGY ÓRIÁS JEEP-EL ÉS ÁRNYÉKOLÓ SÁTORRAL VÁRJUK A KICSIKET. 

KREATÍV Sarok

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSUNK KERETÉBEN A GYEREKEK GIPSZ FIGURÁKAT FESTENEK, SZÍNEZNEK, FONAL BABÁT KÉSZÍTENEK, KÉPESLAPOT, VAGY ÓRIÁS PUZZLET GYÁRTANAK KÉPZETT ANIMÁTORAINK SEGÍTSÉGÉVEL. PERSZE NEM MARADHAT KI A CSILLOGÁS A FELSOROLÁSBÓL, ÍGY CSILLÁMTETKÓK IS KÉSZÜLNEK. 

UGRÁLÓ HENGEREK ÉS PÓNIK

GARANTÁLTAN JÓ SZÓRAKOZÁST NYÚJTANAK A NÉGY FÉRŐHELYES HENGEREK, AMIKKEL UGRÁLVA LEHET ELÉRNI A CÉLT ÉS A HÁROM MÉRETBEN ELÉRHETŐ PÓNIK, AMIKET KICSIKTŐL A NAGYOBBAKIG, BÁRKI ÉLVEZHET ÉS VERSENYEZHET VELÜNK

ÓRIÁS TÁRSASJÁTÉKOK

A 3X3 MÉTERES SCRABBLE NEM CSAK AZ AGYTEKERVÉNYEKET, A LÁBAKAT IS MEGMOZGATJA, MIKÖZBEN A SZAVAK A HELYÜKRE KERÜLNEK. AZ ÓRIÁS JÁTÉK TÁBLA NAGYSZERŰ SZÓRAKOZÁST NYÚJT, HISZEN TE LEHETSZ A BÁBU ÉS ÓRIÁS DOBÓKOCKÁRA BÍZHATOD A SZERENCSÉDET!

SPIKEBALL

LEGYÉL AZ ELSŐK KÖZÖTT, AKI MAGYARORSZÁGON KIPRÓBÁLHATJA AZ AMERIKÁBAN MÉLTÁN NÉPSZERŰ SPIKEBALLT! A DINAMIKUS KINTI, VAGY BENTI LABDAJÁTÉK, KÉTFŐS CSAPATOK SZÁMÁRA NYÚJT SZÓRAKOZÁST. 

ÓRIÁS ERNYŐ

12 FÉRŐHELYES ÓRIÁS ERNYŐNK SZÁMTALAN JÁTÉKRA AD LEHETŐSÉGET. KÜLÖNBÖZŐ PONTÉRTÉKŰ LYUKAK VANNAK RAJTA, ÍGY AZ EGYIK LEGJOBB FELADAT A LABDÁT ÚGY MOZGATNI A PONYVÁN, HOGY A MEGFELELŐ HELYEN POTTYANJON LE ÉS EZT ISMÉTELVE A LEHETŐ LEGGYORSABBAN ELÉRNI AZ ADOTT PONTSZÁMOT.

CSŐKÍGYÓ

EZ EGY IGAZI CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉK, KICSIK ÉS NAGYOK EGYARÁNT SZERETIK. A FELADAT, HOGY A LABDÁT KÉZZEL NEM ÉRINTHETED, CSAK A CSAPATTÁRSAIDDAL EGYÜTT MEGALKOTOTT CSŐKÍGYÓBAN GURÍTHATOD. PERSZE A CÉL, AHOVÁ EL KELL JUTNI, TÁVOLABB VAN, MINT A KÍGYÓ HOSSZA, ÍGY AKI MÁR ELENGEDTE A LABDÁT, FUTHAT ÚJRA A KÍGYÓ MÁSIK VÉGÉHEZ. 

FLAGGER ÉS DJUBI

A FLAGGERBEN KÉT JÁTÉKOS KÜZD EGYMÁS ELLEN, EGYIKÜK A PIROS ZÁSZLÓKKAL, ELLENFELE A SÁRGA ZÁSZLÓKKAL. CÉLJUK, HOGY A ZÁSZLÓNKAT MINÉL KÖZELEBB HAJÍTSÁK A FELÁLLÍTOTT CSŐHÖZ. A DJUBI A CSÚZLI XXI. SZADI VÁLTOZATA, EGY OLYAN CÉLBA LÖVŐ JÁTÉK, MELY SOKKAL NEHEZEBB, MINT AMILYENNEK LÁTSZIK. A JÁTÉK CÉLJA, HOGY A LABDÁT ELJUTTASSUK A HÁLÓBA, LEHETŐLEG A 100 PONTOT ÉRŐ TERÜLETRE. 

OGO DISC

AZ OGO DISC SEM HÉTKÖZNAPI JÁTÉK, A TENISZ ÉS A FRIZBI KEVERÉKE. A KÉT CSAPAT EGYMÁSSAL SZEMBEN ADOGATJA A LABDÁT ÚGY, HOGY A FLEXIBILIS OGO DISC-ET KÖZBEN A CSAPATTAGOK EGYMÁSNAK KELL, HOGY PASSZOLJÁK. BONYOLULTNAK HANGZIK? NEM AZ, EGYMÁSRA KELL HANGOLÓDNOTOK, STRATÉGIÁT KELL KIDOLGOZNI A SIKERES JÁTÉK ÉRDEKÉBEN.

ASZFALT MANDALA RAJZOLÁS

A SABLONOK SEGÍTSÉGÉVEL SMTALAN ÓRIÁS MANDALÁT KÉSZÍTHETNEK AZ ALKOTNI VÁGYÓK, MELYET A SZIVÁRVÁNY MINDEN SZÍNÉBEN SZÍNEZHETNEK KI. MINDEN ESZKÖZT BIZTOSÍTUNK. ISKOLAI ÉS KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEKRE AJÁNLJUK, AHOL VAN ELÉG SZABAD, SÍK, BETONOS FELÜLET. 

ÓRIÁS KIRAKÓ

TUDJÁTOK, HOGY MELYIK ÁLLAM, HOL HELYEZKEDIK EL ÉSZAK-AMERIKÁN BELÜL? A LEGNAGYOBB ÁLLAM TERÜLETE 7,5-SZÖRÖSE MAGYARORSZÁG TERÜLETÉNEK. VAJON MELYIK LEHET EZ A HATALMAS ÁLLAM? MINDEN KÉRDÉSRE VÁLASZT KAPHATTOK AZ ÓRIÁS KIRAKÓSUNKKAL. KISEBBEKNEK PEDIG AZ ÓCEÁN KIRAKÓT AJÁNLJUK. 

Érdeklődöm

Close Menu