Élményelemeink

Bubi-Buli

HA ÖNFELEDT SZÓRAKOZÁSRA VÁGYSZ, EGY EXTRÉMSPORTOT SZERETNÉL KIPRÓBÁLNI BIZTONSÁGOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, VAGY A MOZGÁSKOORDINÁCIODAT FEJLESZTENI, A BUBIBULI A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS! TÖBB EZER ELÉGEDETT FELHASZNÁLÓNKBÓL LETT IGAZI BUBLIBULI FAN.

ÓRIÁS ÉPÍTŐ

EZ A BEST EGYIK LEGSŰRŰBBEN HASZNÁLT JÁTÉKA. AHÁNY HELYSZÍN, ANNYI ÉPÍTMÉNYHISZEN A SZÍNES RUDAKBÓL ELKÉSZÍTETT ALKOTÁSOKNAK CSAK A FANTÁZIA SZABHAT GÁTAT. ÉPÍTS HÁZAKAT, JÁRMŰVEKET, VAGY TALÁLD KI A JÖVŐ SIKERTERMÉKÉT!

lézerharc

NERF GALAXIS CÉLBALÖVÉS

GYEREKJÁTÉKNAK TŰNHET, DE NEM SZABAD PRÓBA NÉLKÜL ÍTÉLKEZNI! BÁRKI ARCÁRA SZÉLES MOSOLYT TUD CSALNI. A CÉLBALÖVÉS ÉLMÉNYÉT NYÚJTJA, MIKÖZBEN A BIZTONSÁGOT NYÚJTÓ SZIVACS LÖVEDÉKEK GARANTÁLJÁK, HOGY SENKI SE SÉRÜLHESSEN MEG! 

labirintus

IGAZI CSAPATÉPÍTŐ ÉS MEMÓRIAFEJLESZTŐ GYAKORLAT, MELY SORÁN A TÖBBIEKKEL EGYÜTTDOLGOZVA KELL MEGTALÁLNOTOK A MENEKÜLŐUTAT A SZÁMOTOKRA LÁTHATATLAN LABIRINTUSBÓL. 

Óriás Kosár

KI NE ÉREZNE VÁGYAT ARRA, HOGY EGY 2,5 MÉTER MAGAS CÉLBA DOBJON EGY ÓRIÁSI, 80CM-ES KOSÁRLABDÁVAL?

giga foci

UGRÁLÓ HENGEREK

ugráló pónik

afrikai ugróiskola

ÓRIÁS DARTS ÉS ÍJÁSZAT

CÉLBA DOBNI KORTÓL FÜGGETLENÜL MINDENKI SZERET, EZT AZ ÉLMÉNYT CSAK FOKOZZA A 2 MÉTERES DARTS TÁBLA, AMIRE AKÁR ÍJJAL IS LŐHETSZ.

flexi max autópálya
(35 méternyi)

BEST célba dobás

SZIVÁRVÁNY SZIGET

AZ 1-6 ÉVES KORÚ KISGYERMEKET FOGLALKOZTATÓ JÁTSZÓHÁZUNBA GARANTÁLTAN BIZTONSÁGOS ÉS VÁLTOZATOS JÁTÉKOKKAL, EGY ÓRIÁS, 11 * 6,5 MÉTERES KERETTEL ÉS ÁRNYÉKOLÓ SÁTORRAL VÁRJUK A KICSIKET. 

ÓRIÁS TÁRSASJÁTÉKOK

A 3X3 MÉTERES SCRABBLE NEM CSAK AZ AGYTEKERVÉNYEKET, A LÁBAKAT IS MEGMOZGATJA, MIKÖZBEN A SZAVAK A HELYÜKRE KERÜLNEK. AZ ÓRIÁS JÁTÉK TÁBLA NAGYSZERŰ SZÓRAKOZÁST NYÚJT, HISZEN TE LEHETSZ A BÁBU ÉS ÓRIÁS DOBÓKOCKÁRA BÍZHATOD A SZERENCSÉDET!

LEHETETLEN HAJSZA

VERSENYPÁLYÁT ÉPÍTENI IZGALMAS, KÜLÖNÖSEN, HA A FIZIKA TÖRVÉNYEIT LÁTSZÓLAG MEGHAZUDTOLVA SZÁGULDÓ AUTÓ AZ ÁLTALAD MEGÁLMODOTT ÉS ÉPÍTETT HULLÁMVASÚT SZERŰ PÁLYÁN HALAD. 

szépségsziget kis fodrászoknak

Best fun terepjárók

ELEKTROMOS KISAUTÓK

AUTÓPARKUNK MINDEN DARABJA EGYÉNILEG IS IRÁNYÍTHATÓ, DE SZÜLŐI TÁVIRÁNYÍTÓVAL IS RENDELKEZIK. NEHÉZ ELDÖNTENI, HOGY A KICSIK, VAGY A CSILLOGÓ TEKINTETŰ FELNŐTTEK ÉLVEZIK JOBBAN A KÖZÖS JÁTÉKOT. AZ AUTÓINKAT 25KG-IG HASZNÁLHATJÁK A GYEREKEK

ÓRIÁS ERNYŐ

12 FÉRŐHELYES ÓRIÁS ERNYŐNK SZÁMTALAN JÁTÉKRA AD LEHETŐSÉGET. KÜLÖNBÖZŐ PONTÉRTÉKŰ LYUKAK VANNAK RAJTA, ÍGY AZ EGYIK LEGJOBB FELADAT A LABDÁT ÚGY MOZGATNI A PONYVÁN, HOGY A MEGFELELŐ HELYEN POTTYANJON LE ÉS EZT ISMÉTELVE A LEHETŐ LEGGYORSABBAN ELÉRNI AZ ADOTT PONTSZÁMOT.

CSŐKÍGYÓ

EZ EGY IGAZI CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉK, KICSIK ÉS NAGYOK EGYARÁNT SZERETIK. A FELADAT, HOGY A LABDÁT KÉZZEL NEM ÉRINTHETED, CSAK A CSAPATTÁRSAIDDAL EGYÜTT MEGALKOTOTT CSŐKÍGYÓBAN GURÍTHATOD. PERSZE A CÉL, AHOVÁ EL KELL JUTNI, TÁVOLABB VAN, MINT A KÍGYÓ HOSSZA, ÍGY AKI MÁR ELENGEDTE A LABDÁT, FUTHAT ÚJRA A KÍGYÓ MÁSIK VÉGÉHEZ. 

Ügyességi játékcsomag

Ogo Disc, Flagger, Djubi, Darts, Corn Hole, Finn Kugli, Óriás Tollas, Lacrosse, Terem Hoki, stb.

ASZFALT MANDALA RAJZOLÁS

A SABLONOK SEGÍTSÉGÉVEL SMTALAN ÓRIÁS MANDALÁT KÉSZÍTHETNEK AZ ALKOTNI VÁGYÓK, MELYET A SZIVÁRVÁNY MINDEN SZÍNÉBEN SZÍNEZHETNEK KI. MINDEN ESZKÖZT BIZTOSÍTUNK. ISKOLAI ÉS KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEKRE AJÁNLJUK, AHOL VAN ELÉG SZABAD, SÍK, BETONOS FELÜLET. 

ÓRIÁS KIRAKÓ

TUDJÁTOK, HOGY MELYIK ÁLLAM, HOL HELYEZKEDIK EL ÉSZAK-AMERIKÁN BELÜL? A LEGNAGYOBB ÁLLAM TERÜLETE 7,5-SZÖRÖSE MAGYARORSZÁG TERÜLETÉNEK. VAJON MELYIK LEHET EZ A HATALMAS ÁLLAM? MINDEN KÉRDÉSRE VÁLASZT KAPHATTOK AZ ÓRIÁS KIRAKÓSUNKKAL. KISEBBEKNEK PEDIG AZ ÓCEÁN KIRAKÓT AJÁNLJUK. 

AQUADANCE ÉS MINIDISCO

FERGETEGES HANGULAT, JÓ ZENÉK, KÖNNYEN MEGTANULHATÓ ÉS KÖVETHETŐ KOREOGRÁFIÁK, MOSOLYGÓS ANIMÁTOROK ÉS RÉSZTVEVŐK JELLEMZIK TÁNCOS PROGRAMJAINKAT. KICSIKNEK, NAGYOKNAK, VÍZBEN ÉS SZÁRAZFÖLDÖN EGYARÁNT

Óriás tangram

best vesszőfutás

memóriavonat

Hamarosan…

Érdeklődöm

Close Menu