Balaton Electric Scooter Tours Kft.

Csapatépítés > Program moduljaink

PROGRAM MODULJAINK

BEST-építés

Új játékunk, az óriás építő hamar a kedvencünkké vált. A csapatok egy kis méretű modell alapján építik fel a méretes alkatrészekből a feladványt. Az lesz a nyertes, aki hamarabb hibátlanul elkészül. Ugye mondanunk sem kell, hogy ebben a játékban is van BEST-es csavar? Memóriára, térlátásra, de leginkább csapatmunkára lesz szükség a sikerhez!


Időtartam:1 óra 
 
 
 
Csapatépítés minden körülmények között

Nem véletlenül közkedvelt modulunk. Tíz játékos csapatépítő feladat segítségével fejleszthetik a tagok közötti kommunikációt, feladat elosztást és metakommunikációt. Garantált a jókedv és az eredmény. Szabadban és fedett helyszíneken egyaránt megrendezhető program. A feladatok aktív, mozgással járó játékokból állnak, így teremben jól kombinálható a statikus, kreativitást igénylő program csomagokkal. A nevetés, jó kedv szavatolható, hiszen a buborék, az óriás foci és kosár és a többi eszközünk önmagukban is szórakopztató alkotóelemek.


Időtartam:2 óra 
 
 
 
 
Buborék foci (bubble soccer) , vagy bubi buli

Azon kevés élethelyzetek egyike, amikor az ütközést nem akarod majd elkerülni! Ezt a programot nem lehet nevetés nélkül végig csinálni! 2x5 fős csapatok versengenek a labdáért, de perceken belül rájönnek, hogy a koccanások jelentik az igazi élvezetet. Nehéz megmondani, hogy melyik a nagyobb élmény, nézni, vagy játszani. Kihagyhatatlan modul, mindenkinek ajánljuk! Szabadtéren és csarnokban egyaránt játszható.

Ha nincs szükség a labdára, maradnak az ütközések és bukfencek, ez a bubi buli!
 


Időtartam:csoportonként 30 perc 
 
 
Rejtélyek útja

Ha igazi élményt szeretne szerezni ezt a modult ne hagyja ki! A geocathing és szabaduló szobák kereszteződéséből származó erdei túra során a két csapatra osztott társaság verseng egymással ki ér hamarabb a célhoz. Túra GPS segítségével jutnak el egyik állomástól a másikig, ahol elme kattogtató feladatok megoldásával szerezhetik meg a következő koordinátát.


Időtartam:3 óra 
Helyszín:Veszprémfajsz 
 
 
Körtánc

Szintén felszabadító erejű ez a program is. Ki ne ismerné a Zorba táncot, ahhoz hasonlóan, körben állva, kézen fogva tanulhatják meg az egyszerű lépéseket a résztvevők. Görög, ír hagyományos és modern zenékre mozoghatnak még azok is, akik azt hitték, hogy a lábuk alkalmatlan a táncra.


Időtartam:1 óra 
 
 
Spikeball

Először nálunk, végre Magyarországon is elérhető a spikeball! Egy csapatjáték, ami bárki számára könnyen elsajátítható, pörgős, élvezetes. Taktikázz, hangolódj a társaidra!   Kültéren és teremben egyaránt játszható, 2-2 fős csapatokban, körforgásban.


Időtartam:1 óra 
Helyszín:Teremben, füvön, homokon 
 
 
Country line dance

A B.E.S.T. kedvence, ne hagyja ki ezt az élményt, társaival közösen, tánctanár segítségével tanulhatják meg a koreográfiát, amit fergeteges zenék kísérnek, majd végül jön a mindent elsöprő finálé. Nem igényel előképzettséget, a lépések egyszerűek, így mindenki részt vehet a közös tánc élményben!


Időtartam:1 óra 
 
 
Íjászkodás

Ki ne szeretné kipróbálni magát és autentikus környezetben célba lőni? Magaslesről és sík terepről, korlátlan nyílvessző használattal és oktatással biztosítjuk a megmérettetést, a sikerélmény garantált.


Időtartam:1 óra 
 
 
Rajzos sikerélmény

Felnőtt korban keveset rajzolunk, így rajzkészségünk általában a házikó és pálcika emberke papírra vetésére korlátozódik. Ha szeretne megtanulni pár trükköt, hogy elkápráztathassa környezetét, ezt a modult is építse be a tréningjébe! A másfél óra pillanatok alatt elrepül és a végeredmény egy közös alkotás, ami méltó dísze lehet a lakásnak, vagy munkahelynek.


Időtartam:1,5 óra 
 
 
Főzőcske, de okosan

Szeretné kipróbálni munkatársaival együtt mit tudnak alkotni a konyhában? A gasztroakadémia segítségével igazi élmény a közös sütés-főzés, hát még az azt követő falatozás! Választani lehet, hogy főzőiskola, vagy főzőverseny formájában merülnek a max. 16 fős csapatok a konyha rejtelmeibe.


Időtartam:szabadon választható 
Helyszín:Nemesvámos 
 
 
Karitatív program modul

Az élmény szerzésnél már csak egy élvezetesebb tevékenység létezik, az élmény adás. A modul választásával nemesvámosi és veszprémi óvodáknak, vagy iskoláknak építenek a csapattagok mezítlábas tanösvényt, virágzó sziklakertet, vagy magas ágyást. Munkavezetőt, az alapanyagokat és a szükséges szerszámokat a BEST biztosítja.


Időtartam:szabadon választható 
Helyszín:Nemesvámos, vagy Veszprém 
 
 
Balaton Electric Scooter Tours Kft. | 30/340-6590, 30/954-7594 | Adatkezelési szabályzat (PDF) >> | Általános szerződési feltételek (PDF) >>