Balaton Electric Scooter Tours Kft.

Buborék foci > Egyéb BEST játékok

EGYÉB BEST JÁTÉKOK

2017-ben rengeteg új játékkal várunk benneteket. A célunk az volt, hogy olyan kínálatunk lehessen, ami másnak nincs és így egyedülálló élményt szerezhessetek nálunk.

Legyen az osztálykirándulás, iskolai rendezvény, gyereknap, bármelyik eszköz választható a kínálatunkból. Ha árajánlatot kértek, soroljátok fel mely játékok szerepeljenek a programotokban!Elektromos kisautók

Autóparkunk minden darabja egyénileg is irányítható, de szülői távirányítóval is rendelkezik. Nehéz eldönteni, hogy a kicsik, vagy a csillogó tekintetű apukák élvezik jobban a közös játékot. Még sokadszorra is hihetetlen a látvány, amikor egy 2-3 éves sofőr tökéletes magabiztossággal tolat be a kijelölt parkolóhelyre, vagy hajt végre egy Y fordulást. Az autóinkat 30kg-ig használhatják a gyerekek.

Autóparkunk tagjai eredeti licensz alapján készült BMW i8 (szürke és fekete), Maserati Granturismo (metálkék), Mercedes A45 (fehér), Jeep Hellcat (piros), Audi R8 Spyder (sárga).


Szivárvány sziget

Kisgyermek foglalkoztató játszóházunkat falunapokra, családi napokra, gyermeknapi programként ajánljuk. A megcélzott korosztály 1...6 éves kor.  Garantáltan biztonságos és változatos játékokkal várjuk a gyerekeket.


Giga foci

Próbáltál már 1,5 méteres labdával focizni? Ha nem, itt a lehetőség! Az élvezetek fokozása érdekében még kombinálni is lehet mindezt bubi focival! Ne habozz, nem bánod meg!


Óriás kosárlabda

Ki ne érezne vágyat arra, hogy egy 2,5m magas célba dobjon egy óriási, 80cm-es kosárlabdával? Próbáld ki te is, mérjetek össze csapataitok ügyességét!!

 


Sumo bajnokság

A felfújható sumo ruha nem csak fotó témának kiváló, garantáltan jó szórakozás is. Közösségi rendezvényre, csapatépítésre, iskolai programokhoz egyaránt ajánljuk.

 


Flagger Toss Game

A Flagger az amerikai fociból merített ihletet, melyben a bírók, ha szabálytalanságot látnak, egy úgy nevezett „zászlót” dobnak be a pályára. Erre a jelzőeszközre hasonlít a Flagger.

Két játékos küzd egymás ellen, egyikük a piros zászlókkal, ellenfele a sárga zászlókkal. A játék célja, hogy a zászlónkat minél közelebb hajítsuk a felállított rúdhoz. Három dobás után az nyer, akinek a legközelebb van a zászlója a célhoz. Az egyetlen csavar a játékmenetben, hogy a rúd üreges, ha valakinek sikerül beletalálnia a lyukba a zászlóval, azonnal megnyerte azt a kört.

 


Djubi Darts Ball

A Djubi  a csúzli XXI. századi változata, egy olyan célba lövő játék, mely sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. A játék célja, hogy a labdát eljuttassuk a hálóba, lehetőleg a 100 pontot érő területre. A labdák végén található egy gumi gyűrű, melyet a kezünkben tartott kilövő szerkezetbe kell akasztani, és a gumi segítségével kell kilőni a labdát. A probléma ott kezdődik, hogy a labda meg fog pattanni a kilövőn, így bele kell számolnunk a pattanás miatti röppályát is az egyenletünkbe, mikor a hálóra célzunk.


Óriás puzzle

Tudjátok, hogy melyik állam, hol helyezkedik el Észak-Amerika térképén belül?  
A legnagyobb állam területe 7,5-szöröse Magyarország területének.  Vajon melyik lehet ez a hatalmas állam? Minden kérdésre választ kaphattok az új óriás kirakósunkkal. 
Ha igazán jól teljesítetek, és egy csapatként összedolgoztok, örökre felkerülhettek a B.E.S.T. honlapjára, a Hall of Fame oldara! Rögzítjük a puzzle-t kirakó csapatok eredményét és a legjobb idő felkerül a hírességek csarnokába. 
Választhattok, hogy Észak-Amerika térképét, vagy egy tenger-alatti pillanatképet szeretnétek kirakni.


Swerve ball

A swerve ball egy nem hétköznapi labda, amit úgy is megcsavarhatsz, mint egy profi baseball játékos. Attól függően, hogy a labdán hogyan helyezkednek el az ujjaid, más-más ívben repül a labda. A legügyesebb dobókról videót készítünk és felkerülnek a BEST legjobbjai közé.


Óriás kártya

Römizni, pókerezni, Black Jacket játszani mindenki tud. De mindezt csapatban, óriás kártyákkal már izgalmasabb kihívás! Taktikázzatok egy emberként, hangolódjatok igazi csapattá!
Akik a még komolyabb kihívásokat szeretik, azok ember magasságú kártyavárat építhetnek
 


Ogo Disc

Az Ogo Disc sem hétköznapi játék, a tenisz és a frizbi keveréke. A két csapat egymással szemben adogatja a labdát úgy, hogy a flexibilis Ogo Disc-et közben a csapattagok egymásnak kell, hogy passzolják. Bonyolultnak hangzik? Nem az, de nehéz és egymásra kell hangolódnotok, stratégiát kell kidolgozni a sikeres játék érdekében.


Spikeball

Legyél az elsők között, aki Magyarországon először kipróbálhatja az Amerikában méltán népszerű spikeballt!

A Spikeball egy dinamikus kinti, vagy benti labdajáték, négy játékos számára. Bárhol azonnali szórakozást nyújthat, homokban, füvön, teremben, vagy hóban.

Kétfős csapatok játszanak egymás ellen, egy kör alakú kifeszített háló kell ütni kézzel a labdát. A szabály rendszer leginkább a röplabdához hasonlít.

Mi igazi elkötelezett hívei lettünk ennek a játéknak!


Lacross

Játssz igazi Lacross ütőkkel, persze nem a hagyományos módon, hanem BEST stílusban.

Itt a csapattársaiddal játszol és az a cél, hogy több labdát elkapjatok leejtés nélkül, mint az ellenfél csapattagjai. Persze, mint minden BEST játékban, ebben is van csavar.

Dupla vagy semmi alapon mindent elveszthetsz, vagy megháromszorozhatod az elért eredményedet, ha bevállalod , hogy dupla távolságból is teljesíteni tudod a feladatot


Óriás kocka póker

Egy újabb taktikai játék. A hagyományos kockapóker szabályokkal játsszuk úgy, hogy minden csapattagnál van egy-egy óriás kocka és közösen kell meghozni a döntést, hogy a dobás eredménye kis sor, vagy éppen kettes iskola legyen


Buborék foci, vagy bubi-buli

Nem titok, a kedvencünk. Több ezer bubizón túl nyugodtan állíthatjuk, olyan nincs, aki ne élvezné a bubizást.

Ha focizásra vágysz, ne a labdára koncentrálj, hanem arra, kit tudsz elgurítani, ellökni, hiszen a játék lényege a veszély nélküli gurulás, koccanás!

A vérbeli bubizók megtanulhatnak bukfencezni, fejen állni, szaltózni. Ez a játék az önfeledt szórakozásról szól, kortalan, a diákoknál csak a tanárok szokták jobban élvezni.


Nerf célba lövés

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált szórakozást nyújt egy kis célba lövés. A Nerf puska szivacs töltényeket lő ki, melyek meglepően gyorsan és pontosan repülnek a célig. Gyerekjátéknak tűnhet, de nem szabad próba nélkül ítélkezni! Bárki arcára széles mosolyt tud csalni ez a játék. Igazi BEST célokra lőhetsz, nem céltalanul!


Hot Potato

Egyszerű, pörgős játék, melynek főszereplője egy zenélő burgonya, melyet minél gyorsabban kell a játékosok között körbe dobálni, hiszen akinél abbamarad a zene, a következő fordulót már csak kívülről fogja szemlélni.

Persze nem lenne BEST a BEST, ha nem tennénk ebbe a játékba is egy csavart, a játék során spanyol szavakat is tanulni fogtok, nehogy egyszerűnek gondoljátok ezt a feladatot!


Csőkígyó

A csőkígyó egy igazi csapatépítő játék, kicsik és nagyok egyaránt szeretik.

A feladat, hogy a labdát kézzel nem érintheted, csak a csapattársaiddal együtt megalkotott csőkígyóban guríthatod. Persze a cél, ahová el kell jutni, távolabb van, mint a kígyó hossza, így aki már elengedte a labdát, futhat újra a kígyó másik végéhez.


Dude Perfect Smash Football

Dobj távolba, legyél te a bajnok! Távolságmérővel mérjük melyik csapat tud a legmesszebb dobni egy rögbi és egy amerikai foci labdával. Aztán emeljük a tétet és a Dude Perfect Smash labdát és egy Nerf Vortexet is el kell hajítanotok, az élmény katartikus, úgy fogjátok érezni, hogy föld körüli pályára állítottátok a labdákat és soha nem akarnak leesni.

A legjobb eredmény elérők persze felkerülnek dicsőségfalra, a BEST legjobbjai közé.

 


Óriás Mancala

A mancala egy érdekes, taktikát igénylő társasjáték, melyben az a cél, hogy a csapatodnak  több golyó legyen a gyűjtő edényében a játék végeztével.
Annak érdekében, hogy csapatok is élvezhessék, óriás BEST kivitelben. Az esti tábortűz mellett is játszható, hiszen a golyót helyettesítő smile labdák világítanak.
 


Bombamező

A bombamező egy szintén közkedvelt feladatunk, van egy bekötött szemű játékos, akinek a csapattagok utasítása alapján kell a pálya egyik végéből a másikba jutnia. A feladatot nehezítik a pályán elhelyezett bombák, és a másik csapat tagjai, akik botokat tartanak mozdulatlanul, hogy ezzel is nehezítsék az átjutást. Taktikai megbeszélésekkel segíteni lehet az eredményt, a nyertes az, akinek a játékosa hamarabb átjut az akadályokon és persze közben nem robban fel!


Labdafaló hernyó

Egy vidám, összehangoltságot igénylő ügyességi feladat. A csapatok tagjai között egy-egy lufi van és a hernyónak együtt kell mozdulnia, a labdák tömegében adott idő alatt a legtöbb csapatszínnel egyezőt összeszedni, de úgy, hogy a labdához csak a hernyó feje érhet és a teste nem szakadhat el.


Íjászkodás

Ki ne szeretné kipróbálni magát és autentikus környezetben célba lőni? Magaslesről és sík terepről, korlátlan nyílvessző használattal és oktatással biztosítjuk a megmérettetést, a sikerélmény garantált, hogy melyik csapat nyer az kérdéses.


Ritmus gyakorlatok

Ha már elfáradtál a sok játékban, válaszd ezt az élményt! A csapatok megmérettetése a következő. Körben ülnek a vödrökön doboló csapattagok, a kezdő dobos leüt egy ütemet, a második ismétli és hozzáad még egyet, és így tovább egészen addig, ameddig az emlékezetetek és a ritmusérzéketek bírja. A másik csapat célja persze az, hogy felülmúlja az eredményeteket és még bravúrosabbat alkosson. Próbáljátok ki, nagyon hangulatos feladatunk! A legkreatívabb csapatok performanszáról videót készítünk és felkerülnek a honlapunkra.


Óriás ernyő

12 férőhelyes óriás ernyőnk számtalan játékra ad lehetőséget. Különböző pontértékű lyukak vannak rajta, így az egyik legjobb feladat a labdát úgy mozgatni a ponyván, hogy a megfelelő helyen pottyanjon le és ezt ismételve a lehető leggyorsabban elérni a adott pontszámot.


Wubble bubble

Annyira szeretjük ezt a feladatot, hogy nincs választásod, ezt mindenképpen ki kell próbálnod!  Már jó ideje nyilvántartást vezetünk a legjobban teljesítőkről, legyél te a következő, aki csúcsot dönt! A flexibilis, lufi és egy rugalmas labda keverékéhez hasonló óriás bubit kell a csapattagoknak egymásnak dobálni, miközben hangosan számolják a körben állók a dobásokat. Van a csapatban két kijelölt játékos, nekik kell elkapni a bubit minden hetet tartalmazó és minden héttel osztható számnál (7, 14, 17, 21, 27, stb). Időre megy, így az a csapat nyer, aki hamarabb elér hiba nélkül 100-ig. Könnyűnek hangzik, de nagyon kevesen jutottak el eddig az áhított célig, az idő eredményről nem is beszélve.
Hoppá, azt még nem is említettük, hogy a Wubble nem pont oda repül, ahová dobod? Hát ezért került a BEST játékai közé!
 


Balaton Electric Scooter Tours Kft. | 30/340-6590, 30/954-7594 | Adatkezelési szabályzat (PDF) >> | Általános szerződési feltételek (PDF) >>